5 Insta-tips voor jouw business account

Wil jij Instagram gaan inzetten voor jouw bedrijf? Ga dan niet zomaar aan de slag maar ga goed voorbereid te werk. We geven je 5 tips die je kunnen helpen om er een succesvol business account van te maken!

  1. Laat zien wie je bent

Laat altijd zien wie je als bedrijf bent. Volg dus niet klakkeloos allerlei insta trends bij het maken van je foto’s, maar wees authentiek en laat dat zien!

  1. Post frequent en consequent

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dit geldt ook voor jouw zakelijke Instagram account. Frequent én consequent posten is dus een must om te groeien! 

  1. Maak van je account een business account

Verander je Instagram account in een business account wanneer je Instagram zakelijk in gaat zetten. Hierdoor heb je o.a. toegang tot handige statistieken of je kunt een contact knop toevoegen waardoor men sneller en gemakkelijker contact met je op kan nemen! 

  1. Maak gebruik van #hashtags

#Hashtags. Je hebt er van gehoord maar je hebt geen idee of je ze daadwerkelijk moet gebruiken én hoe je ze dan moet gebruiken. Voorzie je post altijd van een tekst en sluit af met relevante #hashtags. Deze #hashtags helpen volgers om je foto’s op Instagram te vinden. Probeer er altijd 30 per post te gebruiken! 

  1. Deel je verhaal op Instagram Stories

Mensen houden van (persoonlijke) verhalen. Instagram heeft de functie “Instagram Stories” waarin je jouw verhaal d.m.v. een foto, filmpje of boomerang kunt delen. Deel als business account ook jouw unieke verhaal in Instagram Stories. Maak het persoonlijk door bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen te geven bij jouw bedrijf.

Heb je vragen over bovenstaande tips of wil je meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Geen reactie's

Geef een reactie