Bloggen

Bloggen

Onze passie voor schrijven en inspireren van anderen kunnen we onder andere kwijt in de vorm van (gast)blogs. Jorinde doet dit op haar eigen lifestyle blog (link) en als gastblogger voor andere websites.

 

Een effectieve manier om online awareness rond je bedrijf, product of merk te creëren is middels influencer marketing, oftewel: het inzetten van een blogger die tevens zeer actief is op social media. Een blogger wordt tegenwoordig gezien als een betrouwbare bron van informatie. Tevens is een blog een goed middel voor het lanceren van een nieuw product. De berichten die door een blogger worden gecreëerd zorgen voor meer incoming links naar jouw website of andere online kanalen. Dit levert een positieve bijdrage aan een goede positie in zoekmachines.

 

Een bedrijfsblog behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Deel op je eigen website het reilen en zeilen van je bedrijf met je bezoekers en klanten. Laat zien wat jouw bedrijf in zijn mars heeft. Deel belevenissen en stellingen.

Breekt het zweet je al uit als je denkt aan het schrijven van een lap tekst? Ben je niet zo’n communicatie wonder? Wij zijn er voor jou! Of ben je op zoek naar een blogger die gespecialiseerd is in jouw branche? En heb je geen idee waar je deze moet zoeken? Door ons grote netwerk kunnen wij je adviseren en helpen met het zoeken naar een blogger/influencer die helemaal past bij jouw bedrijf.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden!

blogger la meme chose