La Même Chose in een nieuw jasje!

Vandaag is het dan zo ver: La Même Chose is LIVE! Dankzij de geweldige inzet van Richard Vermeer van Social Pepper mag ik je welkom heten op de geheel vernieuwde website!

Wellicht ken je de website van La Même Chose nog als blog, hier begon namelijk het avontuur ongeveer 3 jaar geleden. Op mijn blog kon ik mijn passie voor lifestyle, interieur, fashion, beauty en kids delen en dit deed ik dan ook met veel plezier. Ik ontmoette de leukste mensen, kwam met de mooiste merken en bedrijven in contact en ontdekte langzaam een nieuwe passie: social media en het creëren van een verbinding tussen (potentiele) klant en een merk of bedrijf.

Inmiddels kan ik met trots zeggen dat La Même Chose al ruim 2,5 jaar mijn bedrijf is waar ik fulltime mijn hele ziel en zaligheid in stop. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd en mezelf ontwikkeld op allerlei gebieden. Eén van die positieve ontwikkelingen is dat het aantal klanten waarvoor ik social media management mag uitvoeren en/of waarvoor ik content mag creëren, flink gestegen is! Steeds meer bedrijven zien de voordelen van social media en ik ben erg dankbaar dat ik hen hierbij mag helpen.

Bij al deze ontwikkelingen hoort een passende website, waarbij de diensten van La Même Chose centraal staan en niet alleen meer het blog gedeelte.

Neem vooral een kijkje op de verschillende onderdelen van de website en laat je inspireren! Wil je weten hoe jij social media management, content creatie of een blog(ger) kunt inzetten voor jouw merk of bedrijf? Neem dan zeker even contact op!

Jorinde

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies (lees hier meer) om jou de beste gebruikerservaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer' te klikken.