Wie zijn we

Social Media Expert

Mijn naam is Jorinde van ’t Zelfde, Founder en Owner van La Même Chose. Door mijn jarenlange ervaring op het web, ben ik een echte social media expert. Van Hyves tot Facebook, Pinterest, Snapchat, LinkedIn en Instagram, ik heb het allemaal (gehad)! Daarnaast ben ik al jaren blogger op zowel mijn eigen blog als voor andere websites en blogs. Hierdoor heb ik inmiddels behoorlijk wat ervaring opgedaan in dit wereldje. Momenteel ligt mijn eigen focus voornamelijk op Instagram en kan ik mezelf een echte “Instagram junkie” noemen!

 

Visuele content vind ik het leukste om te bekijken én zelf te maken. Ik vind het heerlijk om op Instagram en Pinterest inspiratie op te doen maar ook om zelf anderen te inspireren. Dit doe ik op mijn eigen Instagramaccount @lamemechose.nl én voor de accounts van mijn klanten.

 

In 2015 gooide ik, na jarenlang in de zorgsector te hebben gewerkt, het roer om en maakte ik van mijn passie mijn beroep. Doordat ik nu (online) zaken van klanten uit handen kan nemen kunnen zij zich weer meer richten op hun passie; het runnen van hun bedrijf! Doordat ik de kans heb om mensen te ontlasten, te adviseren maar ook te enthousiasmeren en inspireren, doe ik dagelijks werk waar ik blij van word.

 

Mijn DNA: enthousiast, creatief, gedreven en flexibel. Social media specialist, enorme passie voor interieur, lifestyle, mode en fotografie. Het streven naar het beste resultaat én het inspireren van mensen staat voor mij bovenaan. Mensen verbinden met je bedrijf of merk door middel van unieke content, dat is wat ik als social media specialist graag doe!

 

Het hebben van persoonlijk, direct contact met mijn klanten vind ik belangrijk. Ik houd dan ook van korte lijnen.

 

Vandaag de dag is het van belang dat je als bedrijf online aanwezig én zichtbaar bent, top of mind blijft en inspeelt op de behoefte van je klant of doelgroep. Ik maak graag van jouw klant een “fan-klant!”. Mensen verbinden met je bedrijf of merk door middel van unieke content, dat is wat ik als social media specialist graag doe!

social media expert Jorinde